Cfarë është "ATLS Course ? dhe pse stafi mjekësor duhet të jetë i pajisur me këtë program.
 
Hipokrati - ASTES & ATLS Albania -
 
"Jeta jonë në dorë të personelit të specializuar mjekësor - 13 Mars 2021".
 
Linku i emisionit kliko me poshte:
 
 
 
#agron-dogjani #atls_albania #astes_org #trauma #education