whatsapp-image-2020-11-11-at-11.57.29-am.jpeg

Prof. Dr. Agron DOGJANI, M.D., Ph.D., FACS, FISS, FICS

 • Profesor i Kirurgjisë në Departamentin e Kirurgjisë, Fakulteti Mjekësise, Universiteti Mjekësisë së Tiranës, Shqipëri.
 • "Kirurg i Përgjithshëm", Spitali Universitar i Traumës. Tiranë, Shqipëri.
 • Drejtuesi Kombëtar i ATLS®Albania Course.
 • “Profesor i Kirurgjisë” në Departamentin e Kirurgjisë, Fakulteti Mjekësise, Universiteti Shtetëror i Tetovës, Republika e Maqedonise së Veriut.
 • Diplomuar në Universitetin e Mjekësisë të Tiranës në 1989 dhe ka përfunduar specializimin e tij në Universitetin Mjekësisë të Tiranës në 1995.
 • Specializime të ndryshme në Gjermani, SHBA, Austri, Greqi..., etj për të përfunduar arsimin e tij në fushën e kirurgjisë dhe kerkimit shkencor etj.
 • Fusha ime e interesit është Kirurgjia e Përgjithshme, Kirurgjia e Traumës, Kirurgjia Laparoskopike… etj.
 • Autor dhe bashkëautor i shumë librave, botimeve dhe punimeve shkencore që janë shqyrtuar në revista, kongrese dhe simpoziume; 
 • President i ASTES(Shoqatës Shqiptare të Traumës dhe Urgjencës Kirurgjikale). https://astes.org.al/
 • Anëtar i ACS(Kolegji Amerikan i Kirurgëve) - FACS - https://www.facs.org
 • Anëtar i ISS / SIC(Shoqatës Ndërkombëtare e Kirurgjisë) - FISShttp://iss-sic.com/membership/fellowship.html
 • Anëtar i ICS(Kolegji International i Kirurgëve) - FICS - https://www.fics.org
 • Delegat Nacional i Shqipërise në ISS / SIC;http://iss-sic.com/membership/national-chapters/national-delegates-und-representatives.html
 • Delegat Nacional i ASTES si "Anëtar Institucional" tek ESTES(Shoqata Evropiane e Traumës & Urgjencës Kirurgjikale); https://www.estesonline.org/board/
 • Delegat Nacional i Shqipërisë në WSES(Shoqata Botërore e Kirurgjisë së Urgjencës); https://www.wses.org.uk/national-delegates
 • Anëtar i Iatsic (Shoqata Ndërkombëtare për Kirurgjinë e Traumës dhe Kujdesit Intensiv);
 • Anëtar Internacional i AAST(Shoqata Amerikane për Kirurgjinë e Traumës) -https://www.aast.org  
 • Kryetar i Bordit Drejtues të AJTES (Revista Shqiptare e Traumës dhe Urgjencës Kirurgjikale);https://journal.astes.org.al/ ISSN print 2521-8778; ISSN online 2616- 4922: Tirana, Albania
 • Anëtar i Bordt Editorial BMC Surgery - ISSN online 1471 - 2482:  https://bmcsurg.biomedcentral.com/;  – London, UK.
 • Anëtar i Komitetit shkencor tëACTA MEDICA BALKANICA, International Journal of Medical Sciences- ISSN: 2545 - 4110 (Print); ISSN: 2545 - 4870 (Online), UDC: 61, https://sites.google.com/unite.edu.mk/acta-medica-balkanica/home  Republika e Maqedonise së Veriut.
 • International instruktor i ATLS®Albania Cours..
 • International Faculty i DSTC TM Course,
 • Instruktor i PHTLS®Course 
 • Instruktor i BLS & D®Course,
 • Organizator, moderator dhe udhëheqës i shumë eventeve, konferencave, kongreseve kombëtare, rajonale dhe ndërkombëtare.
 • Email: agrondogjani@yahoo.com , agron.dogjani@umed.edu.al , agrondogjani@gmail.com 
 • Mobile+355692056123; +355698180015;

BIOGRAFIA IME

EDUKIMI DHE TRAJNIME

1991 - 1994 - Specializim për "Kirurgji të Përgjithshme"
në Departamentin e Kirurgjisë, Klinika Universitare e Kirurgjisë, në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Teresa”, Tiranë, Shqipëri.

EKSPERIENCA

1989 - 1990 Praktikë
Spitali Rajonal i Kukësit, Kukës (Shqipëri)

Disa nga Certifikimet

A keni nevojë për ndihmë? Thjesht caktoni një takim

Nese ju ndjeni nje shqetesim, mos nguroni te vendosni per nje takim.
Doktori eshte ne mbeshtetje te pacientit ne cdo ore te dites