Merrni një Takim

Për më shumë informacion ose
për të rezervuar një takim, ju lutemi telefononi në këtë numër
+355 69 205 6123

Shërbimet Kryesore

Probleme ME

This image for Image Layouts addon

KIRURGJIA E TIROIDES DHE PARATIROIDES

Ekpert i fushës me disa vite eksperiencë
This image for Image Layouts addon

KIRURGJIA E HERNIES

Të gjitha llojet e kirurgjisë hernie
This image for Image Layouts addon

KIRURGJIA E BARKUT

Apendektomia.Kolecistektomia.Kirurgjia e zorrës së trashë / anorektal.Rezeksione të zorrës së trashë / zorrës së trashë.
This image for Image Layouts addon

TRAUMAT E KRAHARORIT

Ekpert i fushës me disa vite eksperiencë