Merrni një Takim

Shqetësim në lidhje me kujdesin  mjekësor Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.
Më shumë

KONTAKTI urgjent

Telefoni: +355 69 205 6123

Email: agrondogjani@yahoo.com

orët e Punës

  • E Hënë - E Premte 8.00 - 17.00
  • E Shtunë - E Diel Pushim

Shërbimet Kryesore

Probleme ME

This image for Image Layouts addon

KIRURGJIA E TIROIDES DHE PARATIROIDES

Ekpert i fushës me disa vite eksperiencë
This image for Image Layouts addon

KIRURGJIA E HERNIES

Të gjitha llojet e kirurgjisë hernie
This image for Image Layouts addon

KIRURGJIA E BARKUT

Apendektomia. Kolecistektomia. Kirurgjia e zorrës së trashë / anorektal. Rezeksione të zorrës së trashë / zorrës së trashë.
This image for Image Layouts addon

TRAUMAT E KRAHARORIT

Ekpert i fushës me disa vite eksperiencë

SHKURTRISHT RRETH
DR. AGRON-it

Kirurg i Përgjithshëm me përvojë në Spitalin Universitar të Traumës. Të aftë në kërkimin klinik, kirurgjinë e përgjithshme, kirurgjinë e kujdesit akut & kirurgjisë dhe kirurgjisë laparoskopike.
Pedagog i Kirurgjisë në Universitetin e Mjekësisë në Tiranë dhe Tetovë, Maqedoni ...
Më shumë

Culture, Faith and Spiritual Care


Highly Competent Professionals


Lots of Positive Reviews


Practising Since 2001


Affordable Prices


Good Experience in the NHS

REZERVONI NJETAKIM

Nëse doni të rezervoni një takim me DR. Agron-in, ju lutem plotësoni formën e aplikimit

Përditësohu

Lajmet e Fundit